verhoeksdesign

wat wij doen

bedenken, ontwerpen en realiseren
van slimme internet-oplossingen!

logo en huisstijl

Met solide vakmanschap en heel veel werklust voorzien wij uw bedrijf, idee of concept van een visuele identiteit. Uitgewerkt tot in de details, omdat een goed verhaal om uitstraling vraagt, en een sterke identiteit blijft hangen.

 

websites en webshops

Gedreven en gedisciplineerd ontwerpen wij (mobiele) websites die helder, overzichtelijk en zowel grafisch als technisch helemaal van deze tijd zijn. Wetend dat een mooie website alleen nog niet persé een goede website is.

 

social media

LinkedIn, Twitter, Facebook en Youtube zijn inmiddels bekende termen. Maar hoe kunt u dit in zetten als onderdeel van uw reclamestrategie? Mogen wij u van dienst zijn om social media voor u optimaal te benutten?

 

zoekmachine optimalisatie

Het overgrote deel van uw doelgroep gebruikt Google om potentiële leveranciers op te zoeken. Zaak is dus dat u opvalt en uw website de juiste bezoekers trekt. Graag helpen wij u zodat Google u niet over het hoofd ziet.

 

 

“wij zijn groot voorstander van open-source oplossingen en werken veel met WordPress en Joomla.”

over verhoeksdesign

verhoeksdesign bedenkt, ontwerpt en realiseert slimme internet-oplossingen. Wij voorzien uw bedrijf, idee of concept van een visuele identiteit en ontwerpen (mobiele) websites die helder, overzichtelijk en zowel grafisch als technisch helemaal van deze tijd zijn.

  • telefoon:

    0318 787 234

  • adres:

    verhoeksdesign
    Julianastraat 48
    3905 EN Veenendaal

  • e-mail:

    post@verhoeksdesign.nl

© copyright 2013 verhoeksdesign. Alle rechten voorbehouden.